Γιατί το ταξίδι στη γεύση είναι εμπειρία…
Το Κτήμα Πυργάκη με καταγωγή από τον Ασπρόκαμπο Νεμέας είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς! Από το 1999 μέχρι τώρα, ο ιδρυτής και παραγωγός Κωνσταντίνος Πυργάκης δεν σταματάει να μας εκπλήσσει οινικά…
Κάποιες τέτοιες εκπλήξεις μας περιμένουν την Πέμπτη 18 Απριλίου, στη βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη αποκλειστικά στο Κτήμα Πυργάκη!
Ο chef του Paladar, Chef Filippou μπαίνει στην κουζίνα του και ετοιμάζει ένα μενού ειδικά προσαρμοσμένο για τα κρασιά του οινοποιείου! Το μενού θα περιλαμβάνει 4 πιάτα συνοδευμένα από αντίστοιχα διαφορετικού τύπου κρασιά.
Το επιδόρπιο θα επιμεληθεί ο Γεώργιος Τσελώνης (από το Γλυκύν Βραστόν, Δαμασκηνού 43, Κόρινθος).
Το μενού θα βρείτε παρακάτω.
Θα υπάρξει και αντίστοιχο χορτοφαγικό μενού.
Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 09.30μμ
️Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2744 023380
Υποστηρικτής Επικοινωνίας: Corinthian Wine Club – Evoin Evan
Βρείτε περισσότερα στο facebook event μας: https://www.facebook.com/