H Aργολίδα αποτελεί τον τέταρτο σταθμό στο γαστρονομικό ταξίδι που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσα από το 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού.
Συγκεκριμένα, είναι το λιμάνι του Τολού στο οποίο συνεχίζονται, σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, οι επιτυχημένες εκδηλώσεις του ταξιδιού αυτού -που ξεκίνησε από την Αρεόπολη στη Λακωνία και συνεχίστηκε στην Κορώνη στη Μεσσηνία και στο Παράλιο Αστρος στην Αρκαδία.
Η γαστρονομική αυτή εμπειρία περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Ναυπλίου και Ξενοδόχων Αργους – Μυκηνών.
Το πρόγραμμα της αυριανής εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ: