Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γρηγόρης Γεωργίτσας τιμήθηκε από τον ΑΣΝΑ Ηρακλής Νεμέας για την προσφορά του στον αθλητισμό -VIDEO

Ο Γρηγόρης Γεωργίτσας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του SoccerPark Nemea, όπου και τιμήθηκε από τον ΑΣΝΑ Ηρακλής Νεμέας, για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, μίλησε για τη βράβευσή του, τη σημαντικότητα των Ακαδημιών γενικότερα, την Εθνική Ελλάδος, τη ζωή στη Σαουδική Αραβία, τον πιθανό επαναπατρισμό αλλά και για τον κλασικό αθλητισμό, τη μεγάλη του αγάπη.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Γεωργίτσας

Ίσως για τη σύγχρονη κοινωνία της Νεμέας, να έχει γίνει γνωστός μέσα από τη συνεργασία του ως γυμναστής στο πλευρό του Γιώργου Δώνη, έχοντας φυσικά πολλές επιτυχίες !!!
Ο Γρηγόρης γεννήθηκε το 1968 και από μικρή ηλικία ήταν αθλητής μεγάλων αποστάσεων.
Έτρεξε μαραθώνιους, 10.000, ανώμαλο δρόμο κλπ έχοντας τεράστιες επιτυχίες και ως Νέος και ως Έφηβος και ως Άνδρας !!!


Μετάλλια και ρεκόρ εντός συνόρων, μετάλλια σε Βαλκανικούς Αγώνες, συμμετοχές σε Μεσογειακούς και Παγκόσμια πρωταθλήματα τιμώντας πάντα το εθνόσημο.
Από τη δεκαετία του ’90 εργάστηκε ως γυμναστής σε επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου έχοντας σημαντικές συνεργασίες.


Από το 2002 όμως που βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Δώνη, δημιουργήθηκε ένα σπουδαίο τιμ, που σημείωσε πολλές επιτυχίες.
Το ξεκίνημα και η πορεία με τον Ηλυσιακό από τη Δ’ ως τη Β’ Εθνική, η άνοδος με τη Λάρισα στην Α’ Εθνική, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και η σπουδαία πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά και η παρουσία με τον Ατρόμητο σε δύο τελικούς κυπέλλου είναι μόνο η αρχή.


Βρέθηκε στους πάγκους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και σε αυτόν του Παναθηναϊκού, όπου πραγματικά το έργο στους “πράσινους ” αναγνωρίστηκε από όλους.
Εκτός συνόρων, η Κύπρος για χάρη του ΑΠΟΕΛ, το Ισραήλ για χάρη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την Αλ Σαραχ και φυσικά η Σαουδική Αραβία για την Αλ Χιλαλ, την Αλ Φατεχ και τη μέχρι πρόσφατα Αλ Ουεχντα, είναι οι στάσεις της ως τώρα καριέρας του.


Σπουδαίος άνθρωπος, με ήθος, τιμά τη Νεμέα, την οποία επισκέπτεται για να δει τους δικούς του ανθρώπους, όταν βρίσκει έστω και ελάχιστο χρόνο.
Τιμή για όλους μας η παρουσία του !!!
Πάντα επιτυχίες Γρηγόρη !!!

Πηγή: facebook.com/soccerpark.nemea