NemeaPress

Αποσύρθηκε από την κούρσα των εκλογών ο Μπάιντεν. Η Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της

Πολιτικός σεισμός στην Ουάσιγκτον με επιστολή που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.
O Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως ενώ αρχικά υπήρχε η πρόθεση να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου, προς το συμφέρον του κόμματος των Δημοκρατικών και του λαού αποφάσισε να μην «κατέβει» ως υποψήφιος.

Παράλληλα, τόνισε ο Τζο Μπάιντεν ότι θα μείνει μέχρι το τέλος της θητείας του στην προεδρία του Λευκού Οίκου.

Στην επιστολή του απαριθμεί όλα τα επιτεύγματα που έχει καταφέρει κατά την διάρκεια της προεδρίας.

Με ένα κατακόκκινο εξώφυλλο το περιοδικό Time σχολιάζει την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από τον αγώνα για την προεδρία και την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις.

Ο πρόεδρος αποχωρεί από τα δεξιά, με τη μορφή του μόλις να διακρίνεται, ενώ από την αντίθετη κατεύθυνση έρχεται η αντιπρόεδρος, γύρω από το πρόσωπο της οποίας συστρατεύονται όλο και περισσότεροι Δημοκρατικοί.Το εξώφυλλο στα αριστερά, γράφει το Time, είναι της 21η Ιουλίου. Στα δεξιά είναι αυτό που παρήχθη ψηφιακά στις 28 Ιουνίου, την ημέρα της καταστροφικής εμφάνισης του Μπάιντεν στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πανικός», γράφει το εξώφυλλο του Ιουνίου, απηχώντας το κλίμα στους Δημοκρατικούς από την κακή εμφάνιση του προέδρου

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετά την ανακοίνωση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρεται από την κούρσα για τις εκλογές.

“Είναι τιμή μου να έχω τη στήριξη του προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω το χρίσμα για την υποψηφιότητα του προέδρου», δήλωσε.
«Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα και να ενώσω το έθνος μας για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ», πρόσθεσε.

Λεπτά μετά την ανακοίνωση του Μπάιντεν ότι αποχωρεί από την κούρσα, πρωτοκλασσάτα στελέχη των Δημοκρατικών δήλωσαν δημόσια τη στήριξή τους στην Χάρις.

madata.gr




 

Exit mobile version