Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Digital Mall: Έναρξη Νέας Εποχής με τη Στήριξη του ΕΒΕΑ και της ΘΕΑ

Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι το Digital Mall εντάχθηκε στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων (ΘΕΑ) του ΕΒΕΑ!

Η ένταξή μας στη ΘΕΑ αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία μας, μετά και τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Elevate Greece, το οποίο προωθεί καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις.
Με την πολύτιμη υποστήριξη έμπειρων μεντόρων και τη συνεργασία με το ΕΒΕΑ, το Digital Mall ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα των ψηφιακών εμπορικών κέντρων.

Ο βασικός μας στόχος παραμένει η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, ανεξαρτήτως μεγέθους, σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Μέσα από την πλατφόρμα μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση που ενισχύει την προβολή και την ανάπτυξή τους. 📈

Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει ένα καινοτόμο σχέδιο για τη ζωντανή σύνδεση τοπικών φορέων, όπως Δήμοι, Περιφέρειες, Επιμελητήρια και Σύλλογοι, με τους πολίτες.
Το σχέδιο αυτό στοχεύει στην ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας για το κοινό όφελος, προσφέροντας βελτιωμένες υπηρεσίες και πληροφόρηση μέσω ψηφιακών καναλιών. 📲

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΒΕΑ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και τους συντελεστές του προγράμματος ΘΕΑ για τη στήριξή τους σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα. 🌟

Με ενθουσιασμό αναμένουμε την παρουσία μας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας και να ανοίξουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Digital Mall https://app.digitalmall.gr/digital-mall-main Πληροφορίες για το Digital Mall Το Digital Mall είναι μια πλατφόρμα που υποστηρίζει την ψηφιακή ανάπτυξη τοπικών επιχειρήσεων και φορέων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την ενίσχυση της προβολής και της επικοινωνίας τους.