NemeaPress

Α.Γ Καλλής: Στον δρόμο του Αγώνα, πριν ξημερώσει το οριστικό τέλος του μέλλοντός μας

Α.Γ Καλλής

Αν η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, αυτή θα προσομοιάζει στην μεταπολεμική Ελλάδα.
Μειωμένη παραγωγή, υπέρογκα χρέη, κατασχέσεις, υψηλό κόστος παραγωγής, υποαπασχόληση, υπογεννητικότητα,
μετανάστευση νέων, καταστροφή της κτηνοτροφίας, της αγροτικής και μικρομεσαίας εμπορικής τάξης, γενικευμένη φτωχοποίηση των πολιτών που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα με τους ληστρικούς λογαριασμούς των εταιριών ενέργειας και όχι μόνο , που αδυνατούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, που αδυνατούν να καλλιεργήσουν, που αδυνατούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Πρέπει λοιπόν όλες οι δυνάμεις του τόπου ενωμένες να ετοιμαστούν από τώρα για τους μεγάλους αγώνες που θα δοθούν στους δρόμους ενάντια σ’ αυτούς που επιδιώκουν τον αφανισμό μας μέσα από την υπερφορολόγηση και την κατάργηση του κοινωνικού κράτους.
Οι αγώνες που θα δοθούν από τούδε και στο εξής ,δεν θα είναι μονάχα για τον βασικότερο κλάδο όλων που αφορά την αγροτική παραγωγή ,αλλά για την ύπαρξη της χώρας μας αυτής καθεαυτής που συνεχίζει να αιμορραγεί χάνοντας τους νέους επιστήμονες , τους νέους εργάτες, τους νέους αγρότες, τους νέους εμπόρους, που συνεχώς μεταναστεύουν σε ξένες χώρες .

Οι τυχάρπαστοι που κυβερνούν καταστρέφουν μεθοδικά ότι έχει απομείνει από μια δωδεκαετή οικονομική κρίση και από μια διετή πανδημία που όλα έμειναν κλειστά .
Τα όρια συνεχώς στενεύουν, ο λαός φτωχοποιείται και οι ίδιοι αυξάνουν τις αποδοχές τους από χρήματα ενός λαού που καθημερινά ματώνει για να ανταποκριθεί στον παραλογισμό των παράνομων αποφάσεών τους.

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι σ ένα εχθρικό περιβάλλον που εξοντώνει κάθε μικρό που έχει το θράσος να συνεχίζει να αγωνίζεται και να ονειρεύεται έναν ομορφότερο κόσμο , που συνεχίζει να έχει το θράσος να θέλει να σπουδάσει το παιδί του, που έχει το θράσος να συνεχίζει να θέλει να έχει ένα κεραμίδι πάνω απ’ το κεφάλι του, που έχει το θράσος να συνεχίζει να θέλει να καλλιεργεί το κτήμα του παππού και του πατέρα του, που έχει το θράσος να συνεχίζει να θέλει να λειτουργεί το μικρό του κατάστημα που έδινε ζωή στις γειτονιές, κάτω από την σκιά των πολυεθνικών εταιρειών με την ανοχή των ελληνικών(;;;) κυβερνήσεων που διευκολύνουν την επέλαση τους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, ο αγώνας είναι μονόδρομος ,αν όχι τώρα πότε;;;;;;;
Ο κύριος Στουρνάρας μας συμβουλεύει να μεταναστεύσουμε , ο υιός Βαρβιτσιώτης παρότρυνε όσους δεν έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ να πωλούν το σπίτι..
Ποιοι είναι αυτοί πού θα μας παροπλίσουν ;;;
Ποιοι είναι αυτοί που θα μας περιθωριοποιήσουν;;;
Ποιοι είναι αυτοί πού θα μας εξορίσουν ;;;
Ποιοι είναι αυτοί οι αναμάρτητοι πού κατέστρεψαν την χώρα ,χρωστάνε ως κόμματα και ως άτομα τα μαλλιά της κεφαλής τους και έχουν το θράσος να μας κάνουν τώρα υποδείξεις;;;;

Ως πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε κρετίνο ,τον κάθε τυχάρπαστο που αποφασίζει για μας χωρίς εμάς, διατηρώντας αλώβητα τα προνόμια και τις αποδοχές του.
Η Δημοκρατία για την οποία θυσίασαν την ζωή τους χιλιάδες πολιτών κατάντησε ολιγαρχία ,η πατρίδα μας προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων που καθορίζουν την εξωτερική μας πολιτική, τα παιδιά μας επαίτες και εξόριστοι.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
<<Ακόμη τούτην άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες>>….
ΟΧΙ δεν μας αρκεί να έχουμε ένα ένδοξο παρελθόν απαιτούμε κι ένα βέβαιο μέλλον για τις νέες γενιές που ούτε συνέφαγαν ούτε συνέπραξαν στην καταστροφή τής χώρας.

Αυτοί που το έπραξαν έχουν και όνομα και επώνυμο και μόνιμη ασυλία ως χορηγοί μιας νομενκλατούρας που εδώ και χρόνια κυβερνά απερίσπαστη απειλώντας όχι τους καταχραστές αλλά τους συνήθεις υπόπτους ,βλπ. τον αφελή λαό, που πληρώνει πάντα το μάρμαρο … (βλπ. ανακεφαλαιοποίηση ιδιωτικών τραπεζών, χρέη Αγροτικής, χρηματιστήριο, χρέη κομμάτων)




 

Exit mobile version