NemeaPress

Προεκλογικό video Δούκα: Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;

Χάρης Δούκας

Τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του θα γιορτάσει το ΠΑΣΟΚ  σε λίγες ημέρες (3 Σεπτεμβρίου 2024) και ο Χάρης Δούκας, δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, ανέβασε στο youtube το μήνυμά του για την επέτειο. Ένα μήνυμα με αναφορές και στην λογική και στο συναίσθημα,  που συνδέει όλους τους προηγούμενους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, με αναφορές στα επιτεύγματά τους.

«Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!», τόνισε -σε ανάρτησή του στο Instagram- ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΧάρης Δούκας, με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.
«Είναι χρέος μας να υπερασπίσουμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα. Να ενώσουμε δυνάμεις με την κοινωνία και να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή! Για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα όχι για τους λίγους, αλλά για όλους», τόνισε παράλληλα ο κ. Δούκας.
Αναλυτικά η ανάρτηση:

«50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία, η κοινωνική κινητικότητα, κινδυνεύουν.

Είναι χρέος μας να υπερασπίσουμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα. Να ενώσουμε δυνάμεις με την κοινωνία και να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή!

Για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα όχι για τους λίγους, αλλά για όλους.
Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!».




 

Exit mobile version