NemeaPress

Γεύσεις, μουσικές, χαμόγελα και πλήθος κόσμου στο 1ο FoodFestival στην παραλία Βραχατίου!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο FoodFestival που διοργάνωσε ο Δήμος Βέλου-Βόχας, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Βραχατίου και το Επιμελητήριο Κορινθίας, στην παραλία του Βραχατίου, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με γεύσεις, μουσικές και χαμόγελα.

Το Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2024, εξελίχθηκε σε μια γιορτή γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων, προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία. Στην παραλία Βραχατίου από τις 7:30 το απόγευμα και μετά, οι εκατοντάδες κόσμου που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά τοπικά προϊόντα από κορυφαίους παραγωγούς της περιοχής και εδέσματα παρασκευασμένα από επιχειρήσεις εστίασης του Βραχατίου.

Η παρουσία του γνωστού σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου, αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο ίδιος μαγείρεψε ζωντανά μπροστά στο κοινό, παρουσιάζοντας πρωτότυπες συνταγές που αναδείκνυαν τα τοπικά προϊόντα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις δημιουργίες του, ενώ ο σεφ δεν δίστασε να μοιραστεί τα μυστικά της κουζίνας του με το κοινό.

Το Φεστιβάλ πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική, από τον Ηλία Δόσχορη και την ορχήστρα του, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους. Ο χορός και το κέφι κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ, κάνοντας τη βραδιά αξέχαστη.

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας ευχαριστεί τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου και το Επιμελητήριο Κορινθίας για την συνεργασία και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ.

Η επιτυχία αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε υλοποιώντας τους στόχους και τα όνειρά μας, για την ανάδειξη της περιοχής με εκδηλώσεις που προωθούν το Δήμο μας, τον αναδύουν από την αφάνεια και τον καθιστούν το κέντρο ενδιαφέροντος ευρύτερα της Κορινθίας!

Φωτογραφίες: Δήμος Βέλου-Βόχας & Επιμελητήριο Κορινθίας




Exit mobile version