NemeaPress

Χρίστος Δήμας: Τα σχολεία της Κορινθίας ενισχύονται με 225 μόνιμους εκπαιδευτικούς

Με σημαντική ενίσχυση υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά η Κορινθία, καθώς 225 νέοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί θα στελεχώσουν τα σχολεία της περιοχής. Την είδηση ανακοίνωσε ο Κορίνθιος Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρίστος Δήμας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.

“Τα σχολεία της Κορινθίας ενισχύονται φέτος με 225 νέους μόνιμους εκπαιδευτικούς. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή αρχή!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμας, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της πρωτοβουλίας για την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Η ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού αποτελεί μέρος των γενικότερων μέτρων που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία περιλαμβάνουν 11 αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών σε όλη την Ελλάδα.




 

Exit mobile version