Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΑ Παλλάδιον: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μαζί με τον Α. Τσαπατάκη – Άλλο ένα ασημένιο μετάλλιο μας χάρισε ο Έλληνας παραολυμπιονίκης

Στα ουράνια μας έστειλε για μια ακόμη φορά ένας δικός μας άνθρωπος και μας χάρισε το δικαίωμα να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε! Ο δικός μας άνθρωπος – έτσι θεωρούμε εμείς στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τον Αντώνη Τσαπατάκη – μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που έδωσε στον τελικό των 100 μέτρων κολύμβησης ( κατηγορία SB4 ) κατάφερε να καταλήξει στη 2η θέση πίσω από τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Νμίτρι Τσερνιάεφ (από τη Ρωσία).

Με αυτή την επιτυχία ο Αντώνης Τσαπατάκης ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και φόρεσε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι. Αυτό ήταν το 7ο μετάλλιο της ελληνικής παραολυμπιακής αποστολής που τα πηγαίνει καταπληκτικά στο Παρίσι και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Το μυαλό όλων μας πηγαίνει πάντα μετά από κάθε επιτυχία του Αντώνη Τσαπατάκη στο spot που είχαμε δημιουργήσει μαζί το 2017 για να ιδρυθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ΑΜΕΑ στην Τρίπολη. Τότε που ο Αντώνης από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είχε στείλει το δικό του μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία με τη φράση “Ψυχή Θέλει…”

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συγχαίρει δημόσια για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου τον Αντώνη Τσαπατάκη και του εύχεται να έχει υγεία και δύναμη για να μας χαρίσει και άλλα μετάλλια στο μέλλον.