NemeaPress

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έδειξε το σκληρό πρόσωπο του στα πληρώματα της On Sale Rally Team

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Με τη χθεσινή πανηγυρική ατμόσφαιρα να περνά στην ιστορία, ξεκίνησε η πρώτη αγωνιστική ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για τα πληρώματα της On Sale Rally Team.

Ο εθνικός μας αγώνας έδειξε με το καλημέρα το σκληρό πρόσωπο του, στα πληρώματα της On Sale Rally Team. Στα πρώτα χιλιόμετρα της 1ης ειδικής διαδρομής Άνω Παύλιανη οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος είχαν μία έξοδο (Skoda Fabia Rally2 evo) με αποτέλεσμα ο φετινός αγώνας για το πλήρωμα να τελειώσει πρόωρα.

Δύσκολο ξεκίνημα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είχαν και οι Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος (Skoda Fabia Rally2 evo), οι οποίοι λόγω απώλειας του καρνέ τέθηκαν εκτός αγωνιστικής ημέρας. Το πλήρωμα θα επανεκκινήσει αύριο έχοντας ως στόχο να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες και αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Σε μάχη επιβίωσης εξελίχθηκε η σημερινή πρώτη ημέρα του αγώνα για τους Γιώργο Κεχαγιά – Νίκο Πετρόπουλο (Skoda Fabia RS Rally2), οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από πολλά κλαταρίσματα ωστόσο κατάφεραν να επιστρέψουν με επιτυχία στο Service Park στην Λαμία.

Οι Κεχαγιάς – Πετρόπουλος μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις βρίσκονται στην 44η θέση της γενικής κατάταξης, στην 21η θέση του WRC2, ενώ έχουν αναρριχηθεί στην 6η θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με το ιδιαίτερα απαιτητικό σκέλος του Σαββάτου στο οποίο δεν υπάρχει ενδιάμεσο σέρβις. Η δεύτερη ημέρα του αγώνα περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές (Ρεγκίνι, Θήβα, Άγιοι Θεόδωροι 1, Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι 2, ΕΚΟ SSS), συνολικού μήκους 116,23 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

                                                                                 Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale δήλωσε: «Η πρώτη ημέρα του EΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δυστυχώς έκρυβε πολλές αρνητικές εκπλήξεις για τα πληρώματα μας. Το γνωρίζαμε πως ο αγώνας θα ήταν περίπλοκος ωστόσο είναι δύσκολο να αποδεχτείς πως όλα συνέβησαν τόσο νωρίς».

Λάμπρος Αθανασούλας: «Δυστυχώς οι αγώνες έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους. Ένα δικό μας λάθος, μας στέρησε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι καλό για την ομάδα μας, για τους θεατές και για όλους όσους μας στηρίζουν».

Νίκος Ζακχαίος: «Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα του λάθους μας καθώς δεν καταφέραμε να δείξουμε την δυναμική της ομάδας».

Γιώργος Κεχαγιάς: «Η μέρα μας ήταν αρκετή δύσκολη, είχαμε αρκετά κλαταρίσματα τα οποία μας έριξαν στην γενική κατάταξη. Ευελπιστούμε η αυριανή ημέρα να είναι καλύτερη».

Νίκος Πετρόπουλος: «Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έδειξε τον δύσκολο του χαρακτήρα με το καλημέρα. Το θετικό είναι πως συνεχίζουμε και πως έχουμε ακόμη δύο ημέρες μπροστά μας».

Γιώργος Αμούτζας: «Κάναμε ένα λάθος πριν την εκκίνηση της πρώτης ημέρας. Η πρώτη μας συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δεν ήταν αυτή που περιμέναμε παρολαυτά δεν το βάζουμε κάτω καθώς για εμάς ουσιαστικά αύριο ξεκινά ο αγώνας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την όλη εμπειρία και ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη του κόσμου».

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά καθώς από ένα λάθος μας τεθήκαμε εκτός της πρώτης ημέρας του αγώνα. Θα επανεκκινήσουμε τον αγώνα αύριο για να μαζέψουμε πολύτιμες εμπειρίες».

Αποτελέσματα




Exit mobile version