NemeaPress

Συναυλία για Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα του Ν. Πλακιά στον Θ. Παπακωνσταντίνου

«Να ξέρεις ότι τα κορίτσια μας θα σε ακούσουν να τραγουδάς την Ανδρομέδα και θα χορέψουν» απάντησε ο Ν. Πλακιάς στην ανάρτηση του Θ. Παπακωνσταντίνου.

Ένα συγκινητικό μήνυμα έγραψε ο Νίκος Πλακιάς στην πρόταση του Θανάση Παπακωνσταντίνου και των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming «έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης».

«Καταλαβαίνω τι θες να πεις. Κάποτε κάπου θα βρεθούμε θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή από κοντά» απάντησε στην ανάρτηση του Θ. Παπακωνσταντίνου ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Μέχρι τότε να ξέρεις ότι τα κορίτσια μας θα σε ακούσουν να τραγουδάς την Ανδρομέδα θα χορέψουν!!! Αλλά ταυτόχρονα θα κλαίνε που οι γονείς τους δεν θα είναι εκεί. Ελπίζω κάποτε να είμαστε όλοι οι γονείς εκεί και να μην χρειαστεί να κλάψει κανένα από τα παιδιά ή τα αδέρφια ή οι γονείς ή οι σύζυγοι. Κανένας!» τονίζει ο Νίκος Πλακιάς.

rosa.gr




Exit mobile version