Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣ Παννεμεατικός: Διπλή Αγωνιστική Δράση για τον Σύλλογό μας την Κυριακή

-Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κορινθίας με την ομάδα Κ-15.
Στην έναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε εντός έδρας την αντίστοιχη ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού Λουτρακίου, την Κυριακή στις 10.00 π.μ.

-Την ίδια μέρα στις 16.00 μ.μ.  η αντρική μας ομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας και αυτή τον Αετό Κρυονερίου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

– Η παρουσία όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου της πόλης μας, θα βοηθήσει σημαντικά και τις δύο ομάδες μας στην προσπάθεια να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να επιτύχουν τους στόχους τους.
– Ο ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ βαδίζοντας στο 97ο έτος της λειτουργίας του, είναι απο τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας και θα συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό πάντα με την υποστήριξη των φιλάθλων και των κατοίκων της περιοχής.
– Εμείς το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΥ δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε ανιδιοτελώς ,τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου, να εξελίξουμε προς το καλύτερο την λειτουργία της ομάδας μας και να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στο αθλητικό οικοδόμημα μιας ολόκληρης περιοχής.

Καλή επιτυχία και καλή αρχή, με υγεία στους μικρούς μας αθλητές.

Εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος
Σπύρος Πιέρρος