Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δήμητρα είσαι εδώ» – Με μπαλόνια στον ουρανό ο αποχαιρετισμός των συμμαθητών της στην 13χρονη Χανιώτισσα -VIDEO

Το βαρύ πένθος της απώλειας της συμμαθήτριάς τους καλείται να διαχειριστεί η σχολική κοινότητα του 3ου γυμνασίου Χανίων μετά τον σοκαριστικό χαμό της 13χρονης Δήμητρας Καρτάκη.

Σήμερα Πέμπτη, οι συμμαθητές της την αποχαιρέτισαν με ένα σπαριξάρδιο δρώμενο στην αυλή του σχολείου. Με τις τσάντες τους, σχημάτισαν το όνομα του κοριτσιού στο έδαφος ενώ άφησαν λευκά μπαλόνια να φύγουν στον ουρανό, φωνάζοντας όλοι μαζί το μήνυμα «Δήμητρα είσαι εδώ» για να συντροφεύσουν τη φίλη τους στο τελευταίο της ταξίδι και να στείλουν το μήνυμα πως δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Να θυμίσουμε , ότι η 13χρονη Δήμητρα Καρτάκη, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί από σηψαιμία την Τετάρτη(5/2).

zarpanews.gr