Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Νικητάκος υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Πιτσάκη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΚΟΣ – Υποψήφιος για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ”Μαζί ΕΠΙΧΕΙΡΟΎΜΕ ΔΥΝΑΤΑ” του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΤΣΑΚΗ στον Τομέα Εμπορίου!

Ο Γεώργιος Νικητάκος είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας με έδρα την Αρχαία Νεμέα Κορινθίας. Είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Γεώργιος Νικητάκος”, η οποία εξειδικεύεται στις υπηρεσίες ηχητικής κάλυψης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, υπηρεσίες προβολής, διοργάνωσης καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ηχητικής κάλυψης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ο Γεώργιος έχει συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίηση πολλών πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δρώμενων στην περιοχή της Νεμέας και όχι μόνο. Η επαγγελματική του προσέγγιση και το πάθος του για την τέχνη της διοργάνωσης εκδηλώσεων τον έχουν καταστήσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον χώρο.

Η ενασχόλησή του με τον τομέα του εμπορίου και η συμβολή του στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής αποτελούν βασικά στοιχεία που τον ωθούν να διεκδικήσει μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του για την ενίσχυση του τοπικού επιχειρείν.

Με επαγγελματισμό, εμπειρία και όραμα για την ανάπτυξη του εμπορικού τομέα, ο Γεώργιος Νικητάκος είναι έτοιμος να φέρει νέες προοπτικές και δυναμικές λύσεις για το Επιμελητήριο Κορινθίας!